Revitalizace v podnikovém řízení - Hron, Jan
Návrh architektúry informácií pre revitalizáciu podnikových procesov, na ktorú bezprostredne nadväzuje návrh riadiaceho systému pre formalizáciu rozhodovania o účelovom časovom priebehu obnovovacích aktivít. Celá navrhnutá metodika je prezentovaná na aplikácii regulácie priebehu obnovy spotrebiteľskej hodnoty produktu.