Nástroje finančnej pomoci pre európske malé a stredné podniky - Fetisovová, Elena
Analýza nových finančných nástrojov Spoločenstva pre malé a stredné podniky. Riešenie špecifických problémov malých a stredných podnikov (MSP) EÚ vyplývajúcich z ich obmedzeného prístupu k externým zdrojom financovania. Finančné nástroje Programu pre konkurencieschopnosť a inováciu pre MSP. Význam iniciatívy JEREMIE pre MSP.