Systémy na riadenie spisovej služby a archivovania, ich postavenie a úlohy v elektronickej verejnej správy - Stašák, Jozef
Problematika spisovej služby a archivovania elektronických dokumentov. Súvisiace elektronické služby pre verejnosť v prostredí štátnej správy a samosprávy využitím typového aplikačného softvéru. Použitie aplikačného softvéru na podporu aplikácií, ktoré generujú a spravujú znalosti v inštitúciách verejnej správy.