Diverzifikace - strategie budování konkurenční výhody zemědělských podniků - Hron, Jan
Článok je prvým krokom k objasneniu otázky týkajúcej sa stratégie diverzifikácie pre malé a stredné podniky a definuje hlavné prístupy k nej. Diverzifikácia ako zdroj zisku. Tri základné prístupy k diverzifikácii.