Inovačná aktivita kúpeľných podnikov a jej efekty - Kubičková, Viera, 1970-
Predpoklad úspešného fungovania podniku cestovného ruchu v období ekonomiky založenej na znalostiach. Kúpeľný cestovný ruch na Slovensku. Zavádzanie inovácií. Hodnotenie konkurencieschopnosti podniku. Výsledky výskumu inovačnej aktivity kúpeľných podnikov v SR.