Pohľad na spravodlivosť daní očami histórie - Zubaľová, Alena, 1959-
Spravodlivosť v súvislosti so zdanením. Princíp spravodlivosti v procese rozdeľovania a prerozdeľovania vytvorenej hodnoty. Minulosť verzus súčasnosť z pohľadu spravodlivého zdanenia. Princípy spravodlivého zdanenia.