Komunikácia - manažéri verzus zamestnanci - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Dve roviny využívania komunikačných prístupov v procese pracovnej komunikácie: z pohľadu manažéra a z pohľadu zamestnancov, podriadených. Komunikačná priepasť medzi účastníkmi komunikácie. Efektívnosť komunikačného prístupu.