Nadrovníková Afrika není jen Rallye Paríž - Dakar - Havlíček, Karel
Charakteristika oblasti nadrovníkovej Afriky z pohľadu podnikateľských možností. Uspieť znamená pochopiť miestne špecifiká. Regionálna integrácia afrických štátov. Organizácie združujúce krajiny nadrovníkovej Afriky. Ekonomika, kultúrna vyspelosť, nerastné bohatstvo a možnosti spolupráce s vybranými štátmi nadrovníkovej Afriky: Senegal, Benin, Pobrežie Slonoviny, Gabon a Nigéria.