Emerging markets a malé a střední podniky - Havlíček, Karel
V čom spočíva úspešnosť podnikania v zahraničí. Dôležitosť kreatívneho a pracovitého personálu. Prístup k zákazníkovi a umenie ho získať a tým zlikvidovať konkurenciu. Porozumenie prostrediu. Nie účasť, ale víťazstvo na trhu. Trpezlivosť a čas. Komunikácia v cudzom jazyku a všeobecný prehľad.