Karikatúra demokracie a objektívnosti - Blaha, Ľuboš
Manipulácia s inteligenciou a ohlupovanie obyčajných ľudí v programe médií. Odbúranie kritického myslenia inteligencie. Limitovanie časom. Nepriame metódy manipulácie. Vplyv propagandy na ohlupovanie ľudí. Hranie novinárskej slobody.