Test slabé formy efektivnosti středeovropských akciových trhů - Hájek, Jan
Hypotéza efektívnych trhov ako významná súčasť ekonomickej teórie, ktorá sa zaoberá správaním sa finančných trhov. Odpovede na otázky, či je možné na základe verejne dostupných informácií o historickom vývoji cien akciových indexov v období rokov 1995-2005 v Českej republike, Poľsku resp. Maďarsku dlhodobo dosahovať ekonomické abnormálne výnosy.