CSR - Made in USA - Plachá, Jarmila
Skúsenosti autorky článku z pracovnej cesty v Spojených štátoch amerických. Pracovná cesta bola zameraná na spoločenskú zodpovednosť firiem (CSR - corporate social responsibility). Podpora charity v USA- individuálna aj firemná. Formy prejavu spoločenskej zodpovednosti firiem v USA.Charita spojená s marketingovou komunikáciou.