S firemní odpovědností k firemní konkurenceschopnosti - Vondráková, Monika
Spoločesnká zodpovednosť firiem (corporate social responsibility - CSR) ako dobrovoľná integrácia spoločenských a ekologických požiadaviek do podnikateľskej činnosti. Zvyšovanie konkurencieschopnosti predovšetkým malých a stredných podnikov pomocou CSR. Dôraz na tri P - poeple, planet, profit. Nefinančné výhody a prínosy pre firmu. Uplatnenie CSR v ekonomickej, environmentálnej a sociálnej oblasti.