Aktivity bank v boji proti praní špinavých peněz sílí
Aktivity svetových bánk proti praniu špinavých peňazí. Preskúmanie siete poradenských spoločností KPMG. Boj proti legalizácii výnosov z trestnej činnosti u bánk v ČR. Rast nákladov na intenzívnu ochranu bánk. Sledovanie podnikateľskej činnosti klientov a aj objemy jeho transakcií. Intenzita kontrolných a regulačných orgánov v oblasti boja proti praní špinavých peňazí.