Trendy a budoucnost přímeho bankovnictví - Maxa, Jakub
Rozmach moderných komunikačných technológií. Možnosť presunu pobočky až ku klientovi. Uplatňovanie sa internetového bankovníctva. Realizácia najčastejších bankových operácií pomocou priameho bankovníctva. Integrácia nových funkcií do súčasných aplikácií, napríklad možnosť správy úverov. On-line platby. Nové trendy: digitálna televízia šírená pomocou podzemného digitálneho vysielania, zvýšená úroveň personalizácie a zlepšenie zabezpečenia a kompaktibility. Integrácia a implementácia nových systémov.