Vplyv inštitucionálnej hustoty na sieťovanie v rámci výskumných projektov a na konkurenčnú schopnosť ekonomiky: Prípad vybraných krajín Európskej únie - Brzica, Daneš
Teoretické otázky súvisiace s inštitucionálnou hustotou a konkurenčnou schopnosťou. Analýza efektov technologického rozvoja a vzťahu medzi vstupmi a výstupmi v tejto oblasti. Problém účasti subjektov z vybraných krajín vo vysokoinovačných projektoch Európskej únie NEST a ERA-NET séria II. Záverečné poznámky a hospodárskopolitické odporúčania.