Distanční studium - Hampl, Petr
Čo znamená výraz dištančné štúdium. Rozdiely medzi dištančným a diaľkovým štúdiom. Hlavný problém v zavádzaní dištančného vzdelávania. Geografická vzdialenosť nehrá rolu.