Co znamená Enterprise Content Management? - Váňa, Pavel
Správa a riadenie dokumentov a informácií. Charakteristika systému ECM. Klasifikácia základných systémov v ECM. Zavedenie ECM do praxe. Porovnanie situácie bez a s použitím Front-end. Integrovaný Front-end. Konkurenčné výhody.