Čtyři kroky ke správné strategii
Štyri kroky k správnej stratégii manažmentu: 1. Pochopiť situáciu podniku - význam empatie pri analyzovaní zložitých situácií. 2. Voľba z niekoľkých možností - stanoviť súbor priorít, vytvoriť atmosféru otvorenosti, rozhodnutie o tom, čo nerobiť, alebo čo prestať robiť. 3. Uviesť veci do pohybu. 4. Hodnotenie a ďalší postup - opustiť existujúce modely myslenia. Intelektuálna pokora manažérov. Prehodnocovanie mentálnych modelov a rešpekt pre odlišné spôsoby vnímania sveta.