Aktívne opatrenia na trhu práce - Slaninková, Katarína
Nezamestnanosť - jeden zo súčasných problémov našej ekonomiky. Na riešení tohto problému sa podieľa aj štát, a to vytváraním predpokladov zamestnanosti a podieľaním sa na riešení sociálnych dôsledkov nezamestnanosti.