Charakteristika koučingu - Poniščiaková, Oľga
História a definícia koučingu, uplatnenie koučingu. Typy koučovaných a koučov. Odbornosť koučov. Koučing bude čoskoro patriť k tradičným metódam rozvoja zamestnancov.