Projekty Six Sigma v oblasti zlepšovania bezpečnosti - Tkáč, Michal, 1958-
Návrh algoritmu pre projekty zlepšovania bezpečnosti. Tento algoritmus je založený na metodológii Six Sigma a jej postupe DMAIC. Konkrétne kroky sú zobrazené v projekte zlepšovania bezpečnosti realizovanom v spoločnosti ABC.