Akumulácia kapitálu a ekonomický rast - Jurga, Rastislav
Hlavné rysy dlhodobej akumulácie kapitálu - dopytovo orientovaný model trhu výrobkov. Formulácia tokových podmienok. na trhu výrobkov. Toková podmienka pre rovnovážny model. Nerovnovážny dynamický model.