Kvalita v dopravních a přepravních službách - Nevřela, Jiří
Cieľová kvalita - kvalita, ktorá je určená poskytovateľom služby ako cieľová ponuka zákazníkom. Poskytovaná kvalita - poskytovaná v bežných prevádzkových podmienkach. Vplyv techniky a modernej technológie na kvalitu dopravných služieb. Rozvoj regionálnej železničnej osobnej dopravy. Integrované dopravné systémy. Centrálny dispečing v riadení dopravy. Legislatívne prostredie v Českej republike. Európska legislatíva. Spokojnosť zákazníka - kvalita očakávaná a vnímaná.