Partnerství vojenské a civilní logistiky v misích - Cempírek, Miroslav
Rozvoj dodávateľskej podpory a schopnosti dodávateľov pôsobiť až v operačnom priestore účinne napomáhajú k splneniu cieľa vojenskej misie alebo operácie. Dodávatelia ako násobitelia logistickej podpory. Využitie dodávateľskej podpory a jej pozitívne pôsobenie na verejnosť. Príklad z Kosova a Bosny. Riziká využívania dodávateľskej podpory. Rozmiestnenie a ochrana civilných dodávateľov v operačnom priestore. Právne aspekty postavenia dodávateľov.