Pricing for industrial business - Čubová, Erika
Poistenie priemyselných rizík je pomerne komplexná téma, vyžadujúca patričné riešenia v oblasti oceňovania jeho produktov. Vzhľadom na to, že informácie o škodách sú veľmi často nekompletné, aktuár musí využiť celú škálu aktuárskych metód. Upozornenie na niektoré problémy spojené s týmto oceňovaním a načrtnutie, akým spôsobom sa dajú štandardné aktuárske techniky v praxi kombinovať s informáciami z dostupnej literatúry a výskumom v tejto oblasti.