Vytváranie znalostnej kultúry v podniku - Mesároš, Peter
Aspekty vytvárania znalostnej kultúry v podniku, ktorá je nevyhnutným predpokladom zavádzania a efektívneho využívania koncepcie manažmentu znalostí. Zamestnanci ako nositelia znalostí a znalostná kultúra. Znalostní pracovníci. Sengeho učiaca sa organizácia. Pohľad do praxe znalostnej kultúry v slovenských podnikoch. Spôsoby výmeny znalostí v podniku. Možnosti vzdelávania sa a prístup k novým znalostiam.