Máte efektívne ľudské zdroje ? - Môciková, Renata
Štúdia HR Benchmarking 2007 poskytuje informácie o výkonnosti a efektivite systému riadenia ľudských zdrojov v sledovaných spoločnostiach v nadväznosti na výkon celej firmy. Štúdia každoročne analyzuje vzorku top 20, ktorú tvoria rýchlo rastúce spoločnosti. Cieľom takýchto analýz je sledovať odlišnosti vzorky od ostatných spoločností v úrovni riadenia ľudských zdrojov.