Po 42 rokoch nový tlačový zákon - Černegová, Valéria
Vláda SR začiatkom januára roku 2008 schválila nový Zákon o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve. V mnohom progresívny návrh kritizujú novinárske organizácie najmä kvôli podobe práva na odpoveď. Prvýkrát zapracovaná ochrana zdroja.