Nákup priemyselných podnikov a metamorfózy marketingu - Kita, Jaroslav
Prezentácia konkrétnych hypotéz o mieste nákupu v trhovej orientácii podniku a konkrétne výsledky prieskumu, ktoré slúžia ako základ pre diagnostiku a hodnotenie vývoja v podniku, pokiaľ ide miesto nákupu v konkrétnom type podniku.