Solventnosť v poisťovniach - jej súčasný stav a aplikácia v budúcnosti - Majtánová, Anna
Vymedzenie kvantitatívneho pohľadu ukazovateľa solventnosť v súčasnosti. Hlavné úlohy a ciele, ktoré sa pripravujú v Európskej únii.