Priame zahraničné investície v SR a ich vplyv na rozvoj drevospracujúceho priemyslu - Drábek, Josef
Charakteristika priamych zahraničných investícií. Vývojové etapy, resp fázy pôsobenia PZI krajiny pri ich realizácii podľa Dunninga. Efekty PZI. Determinanty PZI v SR. Faktory a efekty PZI v drevospracujúcom priemysle SR.. .