Zařazení geografických informačních systémů do výuky předmětu informatika ve veřejné správě - Dolejšová, Miroslava
O predmete Informatika vo verejnej správe. Využitie a aplikácia geografických informačných systémov. Ďalšie možnosti výučby predmetu Informatika vo verejnej správe.