Územný vývoj Poľska - Gurňák, Daniel
Základný prehľad o základných míľnikoch vo vývoji územia Poľska. Geografický priestor. Vývoj Poľska v stredoveku, Poľsko-litovský štát, delenie Poľska. Poľsko pod cudzou nadvládou. Poľsko v 20. storočí.