Udržateľný rozvoj a kvalita životného prostredia miest - Hudeková, Zuzana
Spotreba a produkcia mesta. Hodnotenie udržateľného rozvoja miest. Charakteristika indikátorov udržateľného rozvoja miest: doprava, urbanizmus a výstavba, životné prostredie-krajina a biodiverzita, zaťaženie prostredia a ekologická stopa, sociálno-ekonomická situácia mesta, manažment.