Rozdiely v regionálnom rozvoji Slovenska - Ivanová, Eva
Región ako základná jednotka územného členenia. Súčasný stav a ekonomický rozvoj regiónov SR. Hrubý domáci produkt a pridané hodnota. Miera nezamestnanosti a vývoj priemernej mzdy. Medzinárodné porovnanie zahraničných investícií. Silné regióny a konkurencieschopná ekonomika.