Novela zákona o miestnych daniach - Račková, Elena
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v z.n.p. nadobudol účinnosť 1.11. 2004. V roku 2007 boli schválené dve novely tohto zákona -zákon č. 538/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o miestnch daniach, účinný od 1. 12. 2007 a zákon č. 460/2007 Z.z. o Slovenskom Červenom kríži a o ochrane znaku a názvu červeného kríža a o doplnení niektorých zákonov, ktorý v čl. III. mení a dopĺňa zákon o miestnych daniach. Informácia o zmenách v zákone a ilustračné príklady.