Slovenská ekonomika v zrkadle konkurencieschopnosti - Šikula, Milan
Globalizácia a priority konkurencieschopnosti. Globalizácia a multikriteriálne hodnotenie konkurencieschopnosti národných ekonomík. Poradie v hodnotení konkurencieschopnosti v rokoch 2001 a 2005. Multikriteriálne hodnotenie inovačnej výkonnosti krajín EÚ.