Príprava a vzdelávanie znalostných pracovníkov vo verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Riadenie verejnej správy na základe znalostí ako významný faktor pri riadení celej spoločnosti. Znalostný manažment vo verejnej správe. Podpora zavádzania systému manažmentu znalostí do verejnej správy pomocou informačných technológií. Príprava znalostných pracovníkov. Proces orientovaný na poskytnutie služby občanovi ovplyvnený legislatívou. Softvérové nástroje vyvinuté na riadenie vzdelávania - learning manažment systémy (LMS). Využitie expertného systému na vzdelávanie.