Institucionální financování výzkumu a vývoje v ČR - Šima, Karel
Verejná podpora výskumu a vývoja. Štúdia OECD Tematické hodnotenie terciárneho vzdelávania. Právny rámec financovania vedy v ČR. Alokačné mechanizmy inštitucionálneho financovania.