Geopolitika Ruska a formovanie jeho zahraničnej politiky v ére Vladimíra Putina - Juza, Peter
Strategickým zahraničnopolitických cieľom RF je dnes snaha o upevnenie postavenia na medzinárodnej scéne a obnovenie pozície svetovej veľmoci. Priority zahraničnej politiky RF. Faktory, od ktorých vzájomného pôsobenia bude závisieť postavenie a miesto Ruska vo svetovej politike. Akú koncepciu demokracie si Rusko osvojí - tri možné scenáre.