Slovenská ekonomika mýty a fakty o realite - Tkáč, Michal, 1958-
V dňoch 20-22.9. 2006 sa uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia Semafor`O6 ktorá je voľným pokračovaním medzinárodných konferencií, každoročne organizovaných Podnikovohospodárskou fakultou Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Informácia o cieľoch a zámeroch konferencie.