Zmeny v podvojnom účtovníctve podnikateľov od 1. januára 2008 - Horváthová, Mária
Novela postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva na rok 2008. Úprava niektorých oblastí účtovania. Novela opatrenia na zostavenie účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva a oblasti, ktoré upravuje.