Účtovanie a vykazovanie transferov, zúčtovanie medzi subjektami verejnej správy podľa nových postupov účtovania - Kašiarová, Lucia
Opatrenie MF SR č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnovy pre RO, PO ŠF, obce a VÚC. Účtovanie prijatých kapitálových a bežných transferov v prípade štátnych rozpočtových organizácií a v prípade štátnych príspevkových organizácií. Účtovanie poskytnutých kapitálových a bežných transferov v prípade štátnych rozpočtových organizácií, s výnimkou Ministerstva financií Slovenskej republiky.