Zmeny v zákone o audite od 1. januára 2008 - Fabová, Zdenka
Od januára 2008 nadobudol účinnosť zákon č. 540/2007 Z. z. o audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Definovanie auditu. Subjekty verejného záujmu. Schvaľovanie audítorov. Audítorská skúška. Zápis do zoznamu a licencia. Pozastavenie a zánik licencie. Skúška spôsobilosti. Asistenti audítora.