Stratégie študentov na trhu práce v SR - Plávková, Oľga
Vnímanie vysokoškolského štúdia očami študenta Ekonomickej univerzity v Bratislave. Stratégie správania študenta na trhu práce počas štúdia. Stratégie pracovnej kariéry študentov po ukončení štúdia.