Manažment nákupu z pohľadu teórie aj praxe - Dzurová, Mária
Nákup je súčasťou obchodných procesov firmy. Základná funkcia nákupu, ciele nákupu. Manažment nákupu. Manažment nákupu ako súčasť strategického riadenia firmy. Nákupné stratégie - selektívne, globálne, odčerpávacie, investovania. Niekoľko odporúčaní pre kvalitné spracovanie stratégie nákupu.