Modern knowledge transfer at universities - Brabeck, Rudolf
Analýza rozličných funkcií učiteľov pôsobiacich na katedrách a fakultách podnikateľského zamerania. Široké spektrum ich úloh má rozpätie pohybujúce sa od tradičného chápania povinnosti sprostredkovať poznanie až po pozíciu, n ktorej sa učiteľ stáva sám učiacim sa. Význam metodológie prezentácie učiteľa a formy a kvality medzi pedagógom a študentom.