O budúcnosti nákupných softvérov - Mariaš, Miroslav
Nákupné činnosti sa opierajú o marketingové činnosti realizované pred obchodným vzťahom. Zahrňujú v sebe obchodnú transakciu medzi predajcom na trhu a podnikom a marketingové činnosti realizované počas trvania obchodného vzťahu. O čom treba uvažovať pri tvorbe nákupne orientovaného informačného systému. Vlastnosti nákupných činností z pohľadu ich informačného zabezpečenia.