<The> Adaptive changes of the post in Poland to the liberalisation of the unified European postal market - Buko, Jacek
Trendy v rozvoji poľského trhu poštových služieb s ohľadom na predpokladanú liberalizáciu v roku 2009.Očakávanie ekonomickej regulácie trhu zo strany štátu. Základné údaje o súčasnej štruktúre trhu poštových služieb v Poľsku a analýza možných dopadov po zavedení liberalizácie.